fredag 6 december 2013

4 dagar till dopparda´n!


Fyra dagar kvar till doppardagen...iallafall ...doppa sig i Atlanten dagen haha.
Inte julafton inte...

På tisdag flyger vi söderut till Gambia och Banjul airport. Vidare med buss i 15 minuter till hotellet och där ska vi bara ta det lugnt , bada och äta gott. Familjesemester med mycket mys och umgänge. Som vi längtat!

Imorgon ( om inte stormen Sven fortsätter) tar vi bilen och ALL packning ned till Sthlm, och hälsar på Mofi ( min pappa) och min syster och lite vänner. Vi bor där innan färden mot Arlanda.

Appropå Sven ( min Mofi hette Sven, nu är han hos änglarna i himlen och jag funderar på om det är han som ger oss all denna vita guld som jag älskar?)
Det har kommit ca 40 cm snö och nu börjar det lägga sig i drivor, eftersom det blåser rätt bra ute. Jag fick pulsa mig in till jobbet och börja med att skotta fram ytterdörren till prästgården här i Lima.
Mats ute och plogar med traktorn, vi kunde inte ens parkera bilen när vi kom fram till jobbet. Ja vi jobbar på samma jobb, dock skall han inte vara här i Lima utan uppe i Fjällkyrkorna. Men han var tvungen att åka hit och ploga eftersom de andra vaktmästarna är lediga....typiskt nog.

Jag tänkte bara kika in och säga hej och nämna att det kommer vara tyst och bildlöst här i några dagar.

Ni kan adda mig på Instagram om ni vill följa mig där. Lättare att lägga ut inlägg där än på bloggen.
Malisslo heter jag.

Trevlig fredag och helg alla bloggisar!


tisdag 3 december 2013

Julbord


Idag blir det julbords lunch med jobbet. Ska faktiskt bli gott. 
Dock försvinner mycket av min arbetstid till att åka och äta, vilket jag egentligen inte har tid med denna vecka. 4 arbetsdagar kvar till en månads lång semester!!

Nu klä på barnen för dagis.......

ha en underbar dag alla bloggisar!!

söndag 1 december 2013

Vart är snön?



 
Foton från förra året exakt samma dag.
Då bodde vi i huset vid älven och hade mycket snö och det va riktigt kallt.
Tänk va olika åren kan vara, och va bra det är. Det hade nog varit rätt så tråkigt om alla år och dagar såg likadana ut.
 
Idag fick jag reda på att min favvo skådis gått bort i en bilkrasch.
R.I.P Paul Walker.
För er som inte vet vem det är, så är det den snygga killen i Fast and the furios filmerna. Han med de klarblå ögonen och charmiga leendet.
Varför dör helt fel människor på denna jord!
 
Va rädda om er där ute!
 
 
Nu Äkta människor på tv.....