fredag 6 december 2013

4 dagar till dopparda´n!


Fyra dagar kvar till doppardagen...iallafall ...doppa sig i Atlanten dagen haha.
Inte julafton inte...

På tisdag flyger vi söderut till Gambia och Banjul airport. Vidare med buss i 15 minuter till hotellet och där ska vi bara ta det lugnt , bada och äta gott. Familjesemester med mycket mys och umgänge. Som vi längtat!

Imorgon ( om inte stormen Sven fortsätter) tar vi bilen och ALL packning ned till Sthlm, och hälsar på Mofi ( min pappa) och min syster och lite vänner. Vi bor där innan färden mot Arlanda.

Appropå Sven ( min Mofi hette Sven, nu är han hos änglarna i himlen och jag funderar på om det är han som ger oss all denna vita guld som jag älskar?)
Det har kommit ca 40 cm snö och nu börjar det lägga sig i drivor, eftersom det blåser rätt bra ute. Jag fick pulsa mig in till jobbet och börja med att skotta fram ytterdörren till prästgården här i Lima.
Mats ute och plogar med traktorn, vi kunde inte ens parkera bilen när vi kom fram till jobbet. Ja vi jobbar på samma jobb, dock skall han inte vara här i Lima utan uppe i Fjällkyrkorna. Men han var tvungen att åka hit och ploga eftersom de andra vaktmästarna är lediga....typiskt nog.

Jag tänkte bara kika in och säga hej och nämna att det kommer vara tyst och bildlöst här i några dagar.

Ni kan adda mig på Instagram om ni vill följa mig där. Lättare att lägga ut inlägg där än på bloggen.
Malisslo heter jag.

Trevlig fredag och helg alla bloggisar!


3 kommentarer:

Martina sa...

Ska bli så kul att ni kommer. Ska krama er sååå mycket!:)
mina go-fisar.
Åh vad snö ni fått, blir perfekt när vi ska åka skidor när jag kommer upp efter nyår.

Va rädd om ryggen när du skottar
puss & kram

LyckligaPraliner sa...

Hej hej! Hoppas ni har det bra där ni är :)

Gott Nytt År!

Kram Ann-Louise

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Vad härligt! Hoppas att 2014 har börjar riktigt fint! Du ställde lite frågor hos mig! Nu skall vi se 50 tums tv tror jag det är vi har fått in i skåpet. Smutsturkos sparyfärg får vi leta efter! Vill ha! Och bollen fungerar absolut!!! Kram Anna