lördag 5 mars 2016

Före och efterfoton på håret efter blekningen


I torsdags va jag hos frisören för att fixa till håret som verkligen behövde en stor genomgång.
Inte klippt det sen i oktober och färgen var otydbar.
Nåt liknande detta önskade jag mig, men ingen färg på hjässan, utan bara slingorna.
Detta är förefotot kvällen innan besöket.
Efter enbart blekning, inte så stark men det räckte.....


.....för att få min hårbotten att reagera. Detta foto är en den milda versionen, har värre sår i huvudet på vissa ställen.

När hon började lägga på nyanseringen för att få bort de gula tonerna började det verkligen göra ont i hårbottnen. Jag tänkte att det va normalt, men efter ett tag stod jag inte ut längre. Jag har väldigt hög smärttröskel, men detta va nåt helt galet. Så de fick skölja ur medlet, och tur va nog det. För jag vill inte veta vad som hade hänt om det suttit längre. De fick bort det värsta gula efter blekningen, men det är inte riktigt så som jag ville ha det. Färgningen av slingorna vågade de inte alla börja med. Nu måste min hårbotten läka först. Så om 2 veckor skall jag tillbaka.
Tydligen kan vissa schampon förvärra resultat när man bleker hår. Jag använder Gliss och det blev mitt fall. Just deras produkter innehåller nån kemikalie som skall göra håret glansigt och det är inte bra tillsammans med blekmedel....tydligen.Så nu ser jag ut som en barbiedocka i håret, till färgen iallafall. Inget annat på mig är barbielikt hahahha. Får be om ursäkt för den sura minen, va koncentrerad när jag tog fotot.

Inga kommentarer: