fredag 22 mars 2013

My vår prinsessa


Just nu ligger denna gofis och sover så sött i sitt rum ( med sin snuttis som inte blivit tvättad sen födseln...huga!) 
Om en vecka blir hon 13 månader, stora tjejen!
Hon har faktiskt börjat gå lite och står upp med jättebra balans, dock tycker hon att det är mycket mer praktiskt att gå på knä eller krypa. Gå genom att hålla oss i händerna är inte kul alls. Lite konstigt tycke rjag. Menhon är en liten självständig tös som blivit lite av en drama queen. Om hon inte får som hon vill (typ bli buren jämt) så lägger hon sig raklång på rygg eller mage och skriker och sparkar med benen....undrar vem hon fått det ifrån haha.
Hon vinkar och säger hej och tack.
Äter helst själv och har hök-ögon. 
Om hon ser att vi äter nåt så vill hon såklart ha samma...inte nåt bebistjafs som barnmat eller annat tråkigt. Torra kex är ingen hit längre.
Strumporna åker fortfarande av och ligger lite här och var i huset.
Hon har strl 80 i kläder och 11,5 cm långa fötter....vilken skostorlek det nu är??
Hon kan smälla i sig en hel banansjälv.
Har massa tänder och har bitit Mats rejält några gånger.
Hon sover hela nätterna i sitt rum i sin säng och när hon vaknar leker hon mellan 30-60 minuter själv i sängen nöjd och glad. Vi brukar vakna (på helgerna) av att hon jollrar och står i...såååå söt!
Hon använder napp när hon är trött, inte annars.


Har varit en hel dag på dagis, eftersom Mats har börjat vikariera på ett av dagisen här i Sälen. Det gick jättebra och alla barn älskar honom. Flera sa pappa till honom hela tiden. Nog lite ovant att ha en kille som "fröken". Jag tycker det är jättebra med manliga pedagoger eller "fröknar" eller bad man nu ska kalla dem.

Nu borsta tanden...sen sussa kudde....

God natt och trevlig helg alla goa bloggisläsare!
Vet att jag inte nämner det så ofta..men det är verkligen så kul när ni lämnar kommentarer...det kan göra min dag ibland..TACK

Inga kommentarer: