söndag 31 mars 2013

Påsk/fiske afton
Igår spenderade vi några timmar på Gråhedsdammen, och fiskade regnbåge.
Till en början var det bara svärfar J som hade tur, men efter en timme och lite kaffe i magen så fick både jag och Mats napp. Alfons tyckte det var väldigt spännande och lite läskigt på samma gång. Första gången i sitt tre åriga liv som han var med och fiskade. Vi hade turen att My somnade på vägen dit och sov nästan hela tiden under fisket. Skönt med avkoppling ibland. Lite sol på näsan fick vi också, så nöjda och belåtna begav vi oss hem efter 2,5 timmes fiskande. Nu ligger fiskarna i frysen, och väntar på att vi skall laga till dem nån dag framöver.

Idag är det då påskdagen, en ledig dag kvar innan jobbet kallar igen. 
Lite flyttkartonger har jag hunnit packa, även några sopsäckar som skall till tippen.
Har faktiskt börjat rensa och det jag vet att jag inte vill ha (men sparar av nån anledning) hivas utan dåligt samvete. Så skönt att flytta och få massa saker rensade. De enda jag har sparat är några lådor barnkläder som jag tänkt att jag ska sälja på loppis, känns så dumt att slänga dem när de fortfarande är så fina.

Nu blir det soffläge med Mats och en film. Båda barnen va så trötta efter dagens äventyr på fjället ( vi va och åkte pulka) så de somnade tidigt.

Go kväll!

1 kommentar:

Frida - Vita villan sa...

Ser ur som ni hade en riktigt fin och mysig dag!
Rensa är något man borde göra lite oftare.
Man kanske ska låtsas att man flyttar ungefär vart 5e år eller oftare och göra en 'flyttstädning' och ' flyttrensning' :-)
Kram