onsdag 21 augusti 2013

Dags för ny stol till prinsessan


Vår lilla prinsessa är inte så liten längre. Fy... vad fort tiden går. Vill inte!
Vi har insett att hon nu måste få en ny stol. Babystolen från Ikea duger inte längre. Hon kan nämligen ställa sig upp i den. Och eftersom denna lilla prinsessa ( läs pippi, lotta och Madicken i en skön mix) inte har några hämningar så försöker hon kliva ur och ...typ hänger ut från stolen. Om inte vi skulle ta emot skulle hon slänga sig ut ur den. 
Vi minns att Alfons fick en ny stol när han fyllde två år. Nu är My bara 1,5 år och det känns för tidigt. Varför går allt så fort med henne? Vet att de har dessa stolar på dagis, och hon kan gå upp och ned från dem själv.
Då slipper vi oroa oss att hon ska ramla och slå sig.

Råkade titta i nån tidning och såg då denna nya färg på Stokke. Den är ju bara för cool. Eftersom jag har tänkt mig en ny stil i köket, skulle denna passa in perfekt. Lite mer ruffig lantstil, och mindre rosa och pastell. Är lite trött på att allt jämt ska vara vitt. Även fast det är bra, för allt passar till vitt, så är det ju bara sååå tråkigt. Jag har börjat inse att jag är för sprallig och glad för att ha allt i vitt. Jag älskar färg!

så klick klick...shoppi shoppi1 kommentar:

Anonym sa...

Snygging färg på stolen, jaaaa barnen växer fort och jag insåg i söndags att Elsa är ingen bebis längre. 7 år! Jag kommer ihåg när jag var 7, då var man ju stor ... Hihihhihih. Jag tor att andra barnet vill mer och ser de andra göra saker och vill lika. Därför går allt mycket fortare med utvecklingen. Elsa var snabb med allt! Saknar verkligen bebis tiden. Kram kram o pussa kidsen från faster.