måndag 7 oktober 2013

Hemma med sjukt barn- VAB

fotoförsök av båda barnen innan fotdagen på dagis.

Inte ofta det händer, men idag är det jag som är hemma med sjukt barn. de ringde från dagis och sa att Alfons hade spytt. Jaha....då va det bara att stressa ihop det som var viktigt att hinna med på jobbet och sen åka.  Givetvis så krånglade skrivaren på jobbet och det blev paperjam, varför händer det alltid sånt när man har minst tid att lösa krånglet??!! Jaja, fick ihop de papper som jag skulle skicka iväg, så ca 30 minuter senare åkte jag från jobbet.

Eftersom Alfons spyr, så tror de ju att det är magsjuka och båda barnen måste åka hem. Vi får se hur Alfons mår senare, nu sover han stackaren. Får inte behålla nånting, men vill ändå ha smörgås. Han är säkert hungrig eftersom han inte har ätit nåt sen middagen igår.

My somnade snällt i sin säng för en halvtimme sen och jag har hunnit anmäla VAB på försäkringskassans hemsida plus överfört lite pengar till syster. Hon hade köpt lite Nespresso kapslar till oss som vi fick i lördags när vi träffade. Vad skulle man göra utan sin familj och vänner?
Grannen här bredvid frågade om vi behövde nånting från affären när jag berättade att Alfons är magsjuk. Våra barn lekte ihop i går, så jag kände att jag måste förvarna henne =)

Nu är det knäpptyst i lägenheten ( förutom tvättmaskinen som låter inifrån toan). Jag är ensam och kan ta det lugnt och skönt. Kanske ska passa på att läsa vidare på boken jag började på igår. "Jag lever, pappa" heter den och är skriven av en tjej som överlevde massakern på Utöja.

Ha de gött bloggisar och hoppas ni får hålla er friska!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej, jag är också hemma med två sjuka barn, E har halsfluss och öroninflamation.....feber !!! N har bara feber. Har varit hos Dr, ska inte klaga med jobbigt att sitta två Tim i väntrummet, fast när de är ens tur vet man att vi får gå hem med medicin ! Krya på er och de ska vi med göra ;). Hoppas boken är bra. Den vill jag läsa!,,,,, jag läser just nu Cirkeln Den ska bli film i Sverige snart. Och jag känner producenten så jag måste ju läsa böckerna först. Väldigt spännande. Kram från två sjuka kusiner och en trött mamma till er alla . Puss

Martina sa...

hej,

Åh nej vad jobbigt att han blivit sjuk, kanske allt fika vi gjorde i lördags :)
Hoppas My slipper och att Alfons blir frisk fort.

Självklart köper jag till dig älskade syster!! Det vet du.
Var då kul att ni kom och att vi hann träffas så pass länge som vi gjorde, och att Mats kunde komma med också.

Massa pussar och kramar från mig, mofi hälsar också