måndag 10 mars 2014

Vad vore ett inlägg utan foton?!foton lånade från ikea

Varför ska det gå så många dagar utan inlägg, jo för att livet är fullt med annat. Som vanligt undrar jag vart all tid tar vägen. Just nu är det till de sjuka barnen hemma och alla andra vardagliga sysslor.

På grund av (Alfons denna gång) sjuka barnet så blev det ingen tripp till Borlänge och Ikea där. Istället "råkade" vi (läs jag) klicka hem ett stort gäng möbler från 
Ikeas hemsida istället. Leverans 20 mars, så efter det vet ni vad jag sysslar med!? Med skavsår i händerna som resultat.

Förvaring förvaring förvaring är väl rubriken på vår beställning. Inflyttningen har stannat av på grund av detta. Finns ingenstans att sätta alla grejer. Konstigt nog, när vi flyttade till större så finns den ingen plats för grejerna. Kan ha att göra med att vårt varmförråd inte var lika stort. Vi skyller på det vettja ;)
Då Ikea har det mesta och till bra priser och funktionella saker, så blev det att beställa därifrån. I vårt tycke finns det inte lika bra och stort utbud hos andra. Inte när man ska ha så olika saker och till alla sorters rum.
Sovrum, matrum, badrum och hall. Allt finns på Ikea. Kanoners!

Hoppas det inte tar allt för lång tid till nästa inlägg och hoppas ni som läser min blogg tycker att det är intressant och rolig läsning fortfarande. Kommentarerna haglar ju inte över mig direkt haha, så jag gissar att det inte är så många som läser den längre.

Solen skiner, ni kan skylla på det när ni inte läser min blogg :P


2 kommentarer:

Frida - Vita villan sa...

Klart att jag läser även om du inte skriver så ofta. De som skriver varje dag har man ju istället svårt att hänga med eftersom jag iaf inte har tid till att läsa bloggar varje dag. Kommer bli mycket skruvande framöver för er del, men så roligt ändå att få pyssla och fixa med inredning och sånt!
Hoppas att ni får en bra vecka och att barnen kryar på sig!

Sofi sa...

Hej!

Jag läser också!:)
Håller med om att Ikea har bra förvaringsmöbler, skulle nog behöva ta mig en tur dit;)
Jag bloggar inte heller varje dag. det går i perioder, ibland flera dagar på raken men ibland kan det ta mer än en vecka mellan inläggen beroende på hur mycket tid man har:)

Hoppas barnen kryar på sig snabbt!

Kram på dig