tisdag 19 augusti 2014

Lampval och inredningshjälp!

37cmNu när hösten är här märks det betydligt på kvällarna när lamporna måste tändas för att man skall se något.
Hos oss är lite svårt, då vi inte hunnit få upp några i taken än. Hela vardagsrummet/matdelen och köket är utan takbelysning. Gissar att fler har det bekymret nu när mörkret faller? Eller att många är i höstpiff och bytes tankar.

När jag va in på Ikea på semestern höll inredarna där på att sätta upp dessa coolingar NYMÖ på lampavdelningen. Tråkigt nog va de redan slut! Nu sitter jag och kollar dem på nätet, eftersom katalogen inte kommit i brevlådan än.


Lite har ändrats sen fotot togs i påskas. Dörren är borta och gardiner har kommit upp.
Vad tror ni, vad blir snyggast? Kanske rent utav en stor och en mellan lampa i olika höjder?

Alltså 37 cm eller 50 cm? En eller två? Men nu när jag tittar närmare har de ju inte samma mönster?!! hmm...då blev det kanske lite lättare att välja? De blir den 50cm, men ska vi ha två eller en?

Jag har även en fundering på en lampa i hörnet till höger som inte är med på fotot. Över ett bord, som ännu inte är införskaffat. Man skall ju ha många olika ljuskällor i ett rum och det behövs verkligen nu.
snyggast är ju att ha den hängande från taket tycker jag. Då tar den ju inte upp bordsyta heller och man kan ha en ljuslykta där eller ljusstake. Sen ska det ju såklart vara svarta tygsladdar och kontakter. Ascoolt!
Jag har börjat snöra in på kopparstilen. Har dock inget i inredningen än, men vill verkligen ha det!
19 cm
50 cm

Hösten är mysig tycker jag. Levande ljus och kvällsmys i soffan under en filt med en kopp te i handen.
Nu ska jag göra pannkakor, eller iaf smeten Jag är värdelös på att steka pannkakor.
Idol ikväll igen, jippie


Inga kommentarer: