söndag 14 december 2014

Tredje advent

Så här ser det ut hos oss vid advent. Vi äter mysfrukost tillsammans vid "finbordet" i vardagsrummet. Jag dukar kvällen innan, så allt är färdigt när vi stiger upp.
Får be om ursäkt för de lite oklara fotona, Det är riktigt svårt att ta foton utan blixt när det aldrig är ljust ute denna årstid.
På advent äter vi såklart tomtegröt och dricker färsk apelsinjuice som vi gjort tillsammans på morgonen i juicecentrifugen. Nu när vi druckit den ett tag, smakar köpejuice verkligen inte gott längre. Vi passar på att köpa MASSA apelsiner nu på vintern när de är så goda.  Vinteräpplen så som Ingrid Marie är också en favorit. 

Vill passa på att önska er en supermysig tredje advent, och hoppas ni också fått en god frukost i magen. 


2 kommentarer:

Annika - drömmen om 11 barn sa...

Hej

Jag har en tävling i min blogg nu, i samarbete med underbara Beach House Company. Tävlingen avslutas imorgon kl 13! http://blogg.alltforforaldrar.se/drommenom11barn/2014/12/14/julkalendertavling-14-december-3-advent/

Vinstvärde 749kr/vinnare, tre vinnare i samma tävling!

Kommer nya tävlingar VARJE DAG nu :)

Frida - Vita Villan sa...

Så mysigt ni har! Och att ni kan sitta och äta alla tillsammans. Funkar inte här inte. Det äts i omgångar och på olika ställen varje gång. Jag sitter hellre vid köksbordet medans övriga sitter i soffan och tittar på tv och leker samtidigt.. :)
Nu är det bara en vecka kvar till jul! :)
Kram!