lördag 18 juni 2011

Bättre sent än aldrig.


Trodde inte att jag skulle orka med ett till inlägg idag. Låg så skönt i soffan och tittade på Lady Gaga dokumentär på MVT. Fast har man lovat en sak måste man hålla den. Jag hatar folk som inte håller vad de lovar. Kan inte vara en sån själv. Även fast jag har Tacokoma sviker jag inte er bloggläsare, eftersom ni är så söta och skriver så gulliga kommentarer. Får inte många, men de få jag får blir jag så glad över.

Här har ni foton på de gratis grejjer jag berättade om i det tidigare inlägget. Hela en meter var av de 4 tapeterna. 3 av dem är av märket Rice, den sista svartvita kommer jag inte ihåg märket på.  Har lite ideér på vad jag ska göra med dessa. Det får ni se senare, har alldeles för mycket projekt på G nu känner jag.

God natt imorgon ska jag ut på skattletarjakt...nästan iaf.
Auktion i Malung står på schemat.


psssss...egentligen får man bara beställa två gratisprover , tur att man har en sambo och kan beställa två i hans namn också hihi.................

2 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Vilka fina! :) Ser fram emot att få se vad du tänker göra med dem. Jag har massor med projekt jag också. Tyvärr hinner jag inte alls med nånting nästan....Hoppas auktionen var kul. Flera fynd kanske :)

Lotta sa...

Såå fina tapeter. Loppis och auktion är en passion... Kram Lotta