lördag 11 juni 2011

Myggmedel som fungerar.


Tro det eller ej, men detta fungerar faktiskt.
Ett fungerande myggmedel som samtidigt är snyggt?!
Detta köpte vi förra sensommaren när vi var i Frankrike på bröllop. Fick höra av flera gäster att det är det enda som fungerar mot myggen där. Vi ville se om det även fungerade hemma i Sverige, så jag köpte ett till mig och Alfons. Myggen har börjat komma i Sälen nu och efter att ha vaknat upp en morgon med 5 nya myggbett satte jag på mig detta. Man kan ha det på armen eller benet eller vart man egentligen vill bara det är nära kroppen. En "ampull" håller i 15 dagar (den lilla gele kapseln ni ser innanför nätet på fotot ovan), sen är det bara att byta ut mot en nu "ampull".
Hur bra som helst, har inte hittat nåt liknande i Sverige än, så om det är nån som blir sugen är det bar att säga till så ber jag svägerskan  (som även läser denna blogg ;) ) att köpa med sig några när hon kommer hit efter midsommar.psssssssssssst...har inte fått ett enda myggbett sen jag satte på mig det för 3 dagar sedan och andra flygfän vill inte ens komma nära mig...väldigt skönt. dssssssssssss

1 kommentar:

LyckligaPraliner sa...

Fungerar det verkligen ?! Helt otroligt. Undra just vad den lilla ampullen innehåller. Vet du? Och vad skulle det kosta att beställa bandet o extra ampuller?