torsdag 13 juni 2013

Resa till Gambia bokad!

När jag berättar för alla att vi ska till Gambia blir det väldigt förvånade, men så är det.
Vi åker till Gambia i 2 veckor i vinter!!

Vi längtar så!

Så denna december lämnar vi kalla och snöiga Sälen och skippar allt vad JULEN heter och åker till guldfärgade stränder och värmen. Två veckor med barnen för avslappning och bad. 
Nu ska vi bara vaccineras och My måste skaffa pass. Mats måste förnya sitt och jag måste kolla upp hur länge mitt är giltigt.

Funderat lite på om vi ska låna/hyra ut vår lägenhet i Sälen jul och nyårsveckorna...så om nån som läser detta är intresserad av skidåkning på jullovet....HÖR AV ER!

Om det är någon som har tips och råd om utlandssemester med småbarn, får ni gärna lämna tips om det också. Har försökt läsa på allt jag hittar på nätet, men det finns inte så mycket fakta om just Gambia.

Ha en underbar torsdagskväll...en vecka kvar till midsommar och semester i två veckor.

2 kommentarer:

Sofi sa...

Hej!

Så härligt med en solsemester!
Gambia har jag dålig koll på likaså solsemester med barn:) Men ni kommer säkert få det toppenbra!:)
Vi ska också åka bort i höst, har dock inte bestämt vart än, jag är sugen på solsemester ( eftersom vi åker till London i sommar) men min G vill till New York så vi får se vart vi hamnar:)

Ha det fint!

Kram på dig

Lantligt i smultronbacken sa...

Åhh, det låter ju toppen det. Får man fråga varför ni valde just Gambia?
Vi funderar också på en solresa i vinter, är lite sugen på Thailand (har aldrig varit där) och eftersom vi vill åka i vinter finns inte så mkt. Var till Oman för några år sedan, toppen.

Kram Teres