söndag 30 juni 2013

De är rätt lika iaf


Va tvungen att titta på lite gamla foton för att se om My och Alfons är lika. 
På översta fotot är Alfons ca 1,5 år och på nedersta är My 15 månader. De är nog rätt lika iaf. Skillnaden är hårfärgen.
Anledningen till att jag började fundera är att jag just nu är hemma i Handen hos min pappa och tittade på foton på hans dator. My börjar prata mer och mer, och jag försöker minnas hur Alfons va när han va 1,5 år. Man tror man ska minnas, men det är verkligen svårt.
My har mindre fötter än vad han hade, så hon kan inte ha de skor han hade sommaren när han va 1,5år-
Storleksmässigt i kläder så har hon haft samma storlek länge nu ( 80), kan ha 86 i vissa plagg ( de från Kappahl är mkt mindre i storlekarna).

Alfons växer rätt sakta nu också och har haft samma storlek i typ ett år. Börjar bli lite fundersam om det skall vara så? Hur är era pojkar i 3,5 års åldern? Han har fått börjat ta multivitamintabletter för att jag är orolig att han inte får i sig allt han behöver. Han äter rätt dåligt nu och har gjort i snart en månad. Det enda som är poppis är det som är sött...go figure!? Glass, godis, kakor osv...suck.

Nu måste jag hänga tvätt, efter en vecka på semester har lilltjejen inget mer rent att ha på sig.

1 kommentar:

Frida - Vita Villan sa...

Hej!
Hugo stod också still i växten rätt länge när han var runt 2-3 år. När han var runt 3,5 drog han iväg. Minns att jag precis köpt ett lass med byxor i stl 98 och bara någon månad senare var de för små.
Jag tror att det år väldigt individuellt hur barnen växer och att du inte behöver oroa dig.
Glass, godis o kakor är väldigt poppis även hos oss och jag tycker Hugo äter dåligt, men på kvällarna efter dagis beror det oftast på att han är för trött. Förpå dagis äter han som en häst säger dom.
Hoppas ni hade en bra semester i Haninge.
Kram