onsdag 17 juli 2013

Gränna hamn och camping


Längs hamnen och sjökanten i Gränna finns det ett jättemysigt promenadstråk som jag och My utforskade medans pappa M och Alfons va i äventyrslandet i hamnen. Eftersom min pappa älskar allt som har med camping och husvagn att göra var jag tvungen att fota husvagnarna längs strandkanten, det du mofi. Där skulle du ha en husvagn uppställd ;) Då kommer vi ofta och hälsar på.

Fotot längst ned ser ni My som är på väg att springa ifrån oss. Så ser det ut för det mesta hos oss för tillfället. Hon har upptäckt att hon kan springa och att det är jätte kul (med betoning på JÄTTE) att springa åt motsatta hållet än vart vi ska. Om man plockar upp henne blir hon skogstokig och slänger sig nästan ur famnen, så det är tur att man har ett stadigt grepp. Vår lilla tokiga diva. En av anledningarna till att ni ser henne sitta i barnvagnen på de flesta foton haha.

Detta va mitt sista inlägg från Gränna, hoppas ni har gillat reseskildringen och kanske är lite sugna på ett besök. Även fast byn är liten, fanns det mycket att göra och se på.

I helgen blir det en micro semester ner till Stockholms skärgård och Hallstavik. Där svärmor och Bosse har ett urmysigt landställe när vattnet. Nu hoppas vi på sol och myggfritt ;)
Ses efter helgen!


Inga kommentarer: