söndag 5 oktober 2014

Fjällkokött Naturkött ekologiskt





För ca en vecka sedan fick vi vårt fjällkokött. Fredagskvällen gick åt till paketering och såklart grillning av lite entrecote, nu när köttet va pinfärskt. 
Detta är andra året vi beställer kött från denna leverantör, och vi är så nöjda.
I år tog vi 10 kg extra köttfärs, det går åt och kan ju användas till så mycket.
Härifrån får vi:  Köttet

Nu skall detta räcka ett år, då vi försöker äta vegetariskt 2 ggr i veckan numera.
Bara för att man har två frysar fulla med kött betyder det inte att man måste äta upp det på en gång.

Ikväll blir det en slottsstek av fransyskan ni ser på bild ovan. Sista jag gjorde det tog Alfons en extra portion. Mammahjärtat blir så glatt, så då gör jag gärna om rätten igen. 
Slottsstek med gräddsås och potatis står alltså på menyn i Rosenbacksfamiljen ikväll.

Vad hittar ni på en helg som denna?

Här början minsta gofisen bli sjuk. Dunderförkyld och hostig nu och en tendens till feber.

Ps. Läkaren från Falun har ringt och nu väger det mot operation 4 november.


Inga kommentarer: