onsdag 21 januari 2015

Organisera mera

Lådor överallt....så ser det ut just nu. Efter jag satt mig och fört över fotona fick barnen den briljanta igen att leka med dem. "jobba" som de kallar det. Nu är en låda snöslunga och en annan tågbana? hmmm..Inte brist på fantasin där inte. Tur det för då hinner jag skriva ett inlägg. 

Anledningen till att vi har miljoner ( läs 12 st) platslådor här hemma nu är att jag fick hem reklam från Ica där de hade 40% rabatt på just dessa lådor i alla dess storlekar. Jag som under julledigheten diskuterade med syster att det vore bra att ha sådana över garderoberna. Jag slog till och fick alla dessa lådor för 490kr. Då vi egentligen försöker platsbanta hemmet, känns det lite som ett nederlag att köpa just platslådor. Dock ska vi inte ha dessa att äta på eller slicka på ;)

Nu måste jag bara organisera detta bra, planera vad som skall packas och vad som inte kan va i lådorna. Några av de små skall till "nya" tvättstugan och hyllan längst upp. 

*******************'

Just nu är barnen hemma då Alfons spydde på dagis igår och sen fortsatte spy några gånger här hemma. Jag rädda soffan med en sekund från en kaskadspya *pust*.
Reglerna är ju att de måste vara hemma 48 timmar efter sista kräkningen....typ.
Så nu är det full rulle, eftersom båda måste vara hemma från dagis.
Jag försöker hålla humöret uppe, vilket är svårt ibland. 
Har nog inte nämnt att jag blev sjukskriven av läkaren efter att ha vart hos psykologen?
Depressiv episod, ospecificerad
Va lite skeptisk till att ta tabletter för att må bra, men läkaren förklarade hur de fungerar och att de inte är beroendeframkallande. Fick även insomningstabletter, då jag sover mycket dåligt.
Jobbet är en stor del i mitt mående och jag har kontakt med facket, då jag berättat för dem om den kränkande särbehandling som pågår på min arbetsplats. 
Får se hur detta slutar, då jag just nu känner stor oro att gå tillbaka om chefen som behandlar mig såhär är kvar. 
Historien är jättelång, men kan inte ta den här och nu.
Barnen har beställt pannkakor till lunch.

Får berätta mer sen, om jag orkar.

Hoppas ni får en trevlig onsdag, här snöar det idag igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Låder är alltid ett bra inköp, bra att gömma undan de man inte vill se.... Hi hi hi. Glöm inte att du är en duktig, mamma/fru/kvinna/kompis , du kämpar och sliter, ha inte för höga krav på dig, man får a pyjamas dagar och inte göra något!!!!!! Önskar dig all lycka med att hitta nytt jobb , Ta hand om dig , tänker ofta på dig , stora kramar från Linda