söndag 4 december 2011

Bamse räddaren i nöden....eller nåt liknande.

Vårt sovrum, ny bäddat söndag i all ära. Bamse håller vakt.
Ignorera den sönder pillade tapeten (Alfons) och lamporna som pekar åt helt fel håll, och som är uppsatta alldeles fel. Har fortfarande inte fixat sänggaveln, måste nog sätta fart snart. När nu det skall hinnas med?!

Min gosiga lilla Bamse. Bara 31 år gammal, and still going strong! Nosen är bortpillad (av mig i väldigt ung ålder) Den fluffiga pälsen är ett minne blott och är numera lite småstickig. Därför brukar han oftast ha kläder på sig, men nu hamnade de i tvätten. Han har varit med mig i vått och torrt. När andra flcikor drog runt sna dockor i dockvagnen, kom jag med Bamse. Han hade tom overall på vintern när vi va ute och åkte pulka. Han är en berest liten nalle. Oftast får han åka med i resväskan när det bär av söderut. Vad skulle jag göra utan honom?

Det är inte lätt att ta foton här hemma, för när Alfons ser vad man gör vill han vara med. Nu skulle han prompt upp i ny bäddade sängen och läsa sina favoritböcker. Sötnosen satt och pekade på spindeln och sjöng spindel spindel. Nåt han har lärt sig på dagis i veckan som va. Han snappar upp mycket nu, och lär sig nya saker varje dag. 

1 kommentar:

Liza sa...

Men oj så lik min Nalle!!
Dom är ju precis samma björn!
Skönt att det finns fler nalle-beroende! =)

Ha det bra!

Kram Liza