onsdag 28 december 2011

En traktor kommer lastad


Här får ni se ett foto på en av Alfons julklappar, som består av nåt som har med traktor att göra.
Praktiskt taget alla hans julklappar hade nåt med traktorer att göra.
Två böcker, en om Hjulle Hjullastare och en om en Traktor med stora riktiga foton på Traktorer. Som han såklart vill att jag ska läsa hela tiden..sötnosen.
Sen fick han de omtalade besticken i form av traktor och hjullastare som ska göra måltiden roligare. Våra middagar blir snarare mer högljudda, när vi försöker överrösta Alfons bruuummmljud hihi.
En stor låda med en tågbana fick han oxo, där det finns både bilar, tåg och massa figurer att leka med. Kanske ingen riktig traktor men dock massa bilar och liknande. En av hans andra favoriter har blivit klosslådan som han kör runt med i sin egna nya lilla supersöta snöskyffel. Måste ta foto på när han kör sina klossar så ni får se. Han är bara väldigt svår att fota i nuläget....han står aldrig still. Ska se om jag kan få nåt roligt foto där ni får se själva hur galen han är. Sen fick han lite till smått och gått. såklart saker som låter högt..... ;) 
En backseat driver, som ska bli väldigt kul att montera i bilen.....får hoppas att han kommer tycka om långa bilfärder mer nu.

Idag blir det sängen tidigt, har inte fått mycket sömn de senaste nätterna. Om det inte va den förskräckliga stormen Dagmar, så va det Alfons som ropade "Mamma" eller lilla My i magen som inte ville att jag skulle sova bekvämt. Sen va jag orolig för stora älsklingen på juldags kvällen/natten, för då va han ute och svingade sina lurviga på nattklubb. Jag är en sån som absolut inte kan sova om jag funderar på för mycket saker. Eller oroar mig för nåt. Natten till måndag trodde jag att balkongen skulle blåsa ned på bilen, vilket jag låg och lyssnade på i en evighet till jag somnade. Sova fick jag väl göra i ett par timmar för sen vaknade Alfons och sen låg jag vaken igen. Det är ett mirakel att jag mår bra på dagarna..ibland kan det kanske va bra med gravidhormoner.

Natti natti!3 kommentarer:

{ My lovely Days } sa...

Ohh sikken osis! Kanske kommer fler gånger framöver, så himla kul att någon verkligen tar tag i saken och fixar en bloggträff. Jag ska självklart uppdatera därifrån, jag åker ingenstans utan min laptop ;)

Kram på dej!!

Erika sa...

Hej Malin!

Tack för ditt lilla spår, så kul med besökare ju :)
Ja men visst är det väl förbannat gott med älgstek efter jul maten!

God fortsättning till dig med...
Kram-
Erika

Lisa.L sa...

Vilken fin traktor han fått :D den har jag sett på nån affär i stan. Edvin fick också en del traktorsaker ;P ja tågbanan kommer från biltema,dom e toppen fina :D
Dom dära besticken ska jag köpa till Edvin då han fyller år tror jag!

kram