fredag 25 april 2014

Massa fint från Lindex
Kan säga att det är farligt att ha en liten tjej på 2 år när det finns så mycket sött i butikerna nu. Jag älskar färgglatt på mina barn och helst mönstrat. Då ser man inte fläckar så bra, som inte går att undvika med två lortgrisar.
Lindex har kommit med massa söta mönster som passar perfekt till sommaren. Färgerna på vattenmelonkläderna är ju bara för härliga!

Klänningen längst ned är inspirerad från folkdräkter, vilken är jättekul att de har en sådan. Folkdräkter är ju svindyra om man skall ha original. Denna skulle My va urtjusig i till midsommar. 

Nu har vi ju det problemet hemma, att när det skall kläs på den lilla damen så skriks det: "annanitället" " inte den" "byssor" "kännij"
Ja det kanske är 2-års trots, vilket jag tycker bara är ett dumt påhitt. Eller så är det så att hon vill vara som sin storebror. Hon ska nämligen helst ha de kläder han har på sig.
När vi klätt på henne en jättefin outfit och hon är glad och vi tänker: "JA!", då sliter hon av sig kläderna 5 sekunder efter. SUCK! Garderoben är full med jättefina kläder,men hon ska jämt ha på sig det mest konstiga och gamla. Vart tog min prinsessa vägen?! Är det någon vits med att köpa fina nya kläder, när hon ändå inte har de på sig?!

I-lands problem..i know!


Appropå land. "råkade" klicka in på ving.se och tittade på resor till Mexico....ohh vad sugen jag är att åka till Tacosens hemland!! Måste bara övertala "den där" där hemma att det är en superbra idé! 1 kommentar:

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag var ner på stan en snabbis idag och kom hem med underbara kläder till lillan. Sååå otroligt mycket fint det finns nu, klänningar i massor. Längtar till värmen nu så de kan användas

Kram Teres