fredag 17 februari 2012

V. 40 + 1

Jahapp...så här ser kanonkulan ut. Svårt att förstå att en mage kan växa på detta vis, men så är det tyvärr.
Väger för tillfället prick 80kg, jag som trodde jag inte skulle gå upp lika mycket som med Alfons. Denna gång började jag iof med högre ursprungsvikt eftersom jag inte hann gå ned innan jag blev gravid. Vi hade tänkt att nästa barn skulle komma till sommaren, så vi båda skulle kunna jobba hela vintersäsongen ut. Jag har väl gått upp 14kg allt som allt, förra gången va det 18. Jaja....får se om man kommer i bikinin till sommaren, eller om man får bo i vassen hahahaha.

Ikväll ska vi iväg på middag hos Bosse och Lena, Bosse har gjort egen Gulaschsoppa mums mums!
I tisdags kom han över med stark kebab åt mig, med förhoppningen att lillasyster skulle komma ut. Icke funkade det, så idag får jag spisy till min soppa med lite extra chili, så kanske hon kommer till helgen iaf.
Tack än en gång för den goda kebaben Bosse, även fast det inte funkade ;)

Ha en trevlig fredagskväll bloggisar!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha han är allt en rolig prick Bosse :) hoppas du hinner äta soppan,kansk måste åka iväg innan middagen.....hihihi. Idag blir de besök i Antibes,promenera vid stranden,sol o varmare idag ;) ska ta lite kort o visa er, och DU självklart kommer du i bikini till sommaren, bara köpa rätt storlek ;) bara man mår bra så går allt,tänk på vad härligt vi hade i när vi läg på stranden,vi ska ha en lika bra dag när ni kommer hit nästa dag. Kraaaam

Erika sa...

haha aa det där med vassen den behöver man nog inte besöka ensam...Vi är många som inte riktigt är redo för "the real beach" ännu efter graviditet..Och jag har ju ändå haft 8 månader på mig att gå ner graviditets kilona, gick upp 14 kilo + 5 extra som smygt sig på innan...Grrr....Så tråkigt att gå ner ju, både lättare och godare att gå upp...haha ;)
En fin kanonkula har du, och hoppas allt går bra när det väl är dags :)
En bra årstid att få bebis ju, tänka vilka promenader du får tid till...då ska du se att vassen blir utan dig i år :)

Kram!