onsdag 23 maj 2012

Malmö fynd plus present

Förkläde, handdukar - Ikea

Förkläde, handdukar - Ikea

Finaste och bästa fynden från Malmö. Hittade en butik (Carol drog med oss dit) som hette nåt med Best Buy-Malmö Outlet. Där hade de jättemycket fint och jag kom hem med 3 skålar/formar, en av dem är i diskmaskinen för tillfället. Dessa liknar lite Rice formarna jag har suktat efter länge, fast till ett mycket bättre pris. 

Rice muffinsformar.

Dessa fick jag av syster när vi kom hem till henne. Vi bodde där hela förra veckan (då jag inte hann blogga eftersom jag hade båda barnen ensam och vi hade så mycket att göra).

Borta bra men hemma bäst. Nu är vi hemma igen och solen skiner och termometern tickar uppåt. Just nu är det 25 grader i solen. Äntligen lite försommar hos oss också.
När vi va nere i Malmö kändes det som full sommar. Alla träd stod i full blom och allt va så grönt och fint. Här hemma i Sälen är det fortfarande vår, fast med sommarvärme. Björkarna har fått knoppar, men inte slagit ut än. I min lök rabatt har pingtsliljorna och lite annat fint slagit ut. Strax kommer tulpanerna blomma. Ska bli så spännande å se hur de blir. De va så fina på förpackningen när jag planterade dem i höstas. 

PPSSSSSSSSSSStttttt.......................Tack så jättemycket för förra veckan syster yster, hoppas vi inte lämnade ett allt för stort KAOS efter oss ;)
Saknar dig redan!


1 kommentar:

Martina sa...

Det var bara roligt att ni ville bo hos mig.
och det funkade ju superbra!

Saknar dig/er massor varje dag.
Puss och kram