söndag 12 maj 2013

Läskig känslaFotona tagna från vår balkong där Alfons och Emma lekte igår. Eftersom Lubli och han familj är iväg och ser på när hans pappa tävlar i nån matlagningstävling.


Hit dit vi har flyttat bor det flera barn i närheten och bara två dörrar bort bor Alfons nya kompis. Ludwig heter han men Alfons har svårt för att säga det så för honom heter han "Lubli". 
En dag förra veckan plingade det på dörren, och där stod Lubli och frågade om Alfons fick komma ut och leka. Då bultade det till i mamma hjärtat. Det va första gången i Alfons 3,5-åriga liv som detta händer. Jag blev genast lite rädd, vågar jag släppa ut honom utan nån vuxen som följer med?! ( hur gammal ska man vara för det?)
Lubli är fyra år och har bott i området i ett år och är mer framåt än Alfons, så jag vågade släppa ut Alfons denna gång. Efter ett tag gick dock Mats ut och umgicks med Lubli och deras familj. Han fick då reda på att Lubli har diabetes och får insulin varje dag.  Lite insatt är man i detta, men inte helt 100. Måste nog läsa på lite om de ska leka och Lubli ska vara här. Det kan ju faktiskt hända nåt. 

Nu står middagen i ugnen. Idag provar jag Pulled pork lchf för första gången. Dock råkade jag ha ugnen på alldeles för varmt, så vi får se hur det går. Funderar på att laga ett LCHF bröd till, eftersom man tydligen skall servera denna rätt med bröd, och det äter ju inte jag nu.


Här renar det idag och är allmänt mörkt och grått, lite innepyssel har jag får gjort annars tar vi det mest lugnt.

Vad gör alla andra en söndag som denna?

hej svejs!

2 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Åhh så gulligt! En liten kompis som kommer och ringer på dörren och vill leka :) Men jag vet, man blir lite skrajsen :)

Hoppas ni trivs i lägenheten!

Kram Ann-Louise

Anonym sa...

Gulligt att en kompis plingar på dörren ;) som jag fattar de rätt kan du titta på dem när de leker. De är väl ok. Själv vet jag hur nojig jag är, så stressad över allt, lycka till i nya lgh , hoppas ni kommer trivas. Kram kram Linda