torsdag 2 maj 2013

Vår klantmaja


Vi har varit rätt så glada och lugna med Alfons. Han har klarat sig från skador och inte ramlat mycket alls på sina 3,5 år. Nu har vi då klantmajan My som gör illa sig varje dag.Hon är helt otrolig. Bara igår slog hon i huvudet rejält två gånger så hon har nu en bula plus ett stort blå märke i pannan.
En sak hon också gör är att bete sig som en riktig diva när hon inte får som hon vill. Då sätter hon sig ned och slår sitt eget huvud mot golvet. Varför gör hon så? Verkar ju inte smart alls.

Fotot ovan är från när hon ramlade rakt ned mot en vass fönsterbräda när vi va och bowlade på Experium.
Hon skulle ta i fönsterbrädan men hade missat att det va en bit kvar. Hmm....undra om hon har dålig syn? Eller näää..det kan hon inte ha, för hon ser då nappen och snuttisen och vällingflaskan som hon skulle ha hökögon.

ohh...måste berätta en sak som dagisfröken berättade för oss idag.
Idag va första riktiga heldagen på dagis för båda två, eftersom Mats började säsongsjobbet idag.
Vi samåker vid 6.30 för att hinna lämna barnen i tid, sen åker jag och lämnar honom i Transtrand innan jag åker vidare mot Lima.
Båda jobbar alltså kl 7-16, riktigt skönt faktiskt.
Vi hämtar alltså barnen tillsammans också, och idag va första hämtningen.

Mats frågade hur det hade gått under dagen och fröken sa att allt hade gått bra. Däremot hade My somnat redan 10.30....i SANDLÅDAN!! I SANDLÅDAN!!
Helt sjukt, jag skrattade rätt länge åt det innan vi begav oss hemåt.
Iof förstår jag henne. Hon vaknade runt 4 tiden i morse ( natt enligt mig) och sov oroligt ända fram tills vi skulle upp vid 6 tiden. Kan vara förklaringen till att vara trött så tidigt, plus allt stå hej på dagis.
Kan ju erkänna att mamman bakom skärmen är rät trött just nu hon med. Det sköna är att imorgon är det redan fredag, hur bra är inte det??!!

snart sängen, men först plocka iordning lite.

Trevlig kväll!Inga kommentarer: