lördag 24 mars 2012

Hus till salu

bild lånad från hemnet.se

Av en slump hittade jag grannarnas hus på hemnet. Spännande å se hur det ser ut inuti eftersom vi kör förbi där varje dag och har sett att de har hållit på att renovera ändå sen vi flyttade hit för över ett år sedan.
Det roliga är att vi vet vad ägaren köpte huset för innan renoveringen, och nu ligger de åtskilliga 100 tusen över det priset. Vi hoppas såklart att det ska flytta in en barnfamilj, vi får väl se. ;)

Om ni vill kika in kolla HÄR 

Annars är vi helt utmattade av allt bus och fixande hela veckan och helgen. Till råga på allt har Alfons gått och blivit sjuk.Han är väldigt hängig och har feber, men inget annat. Vid ett tillfälle nämnde han att han hade ont i huvudet när jag frågade vart han hade ont. Hoppas för guds skull att han inte har ärvt min migrän. Om nu så små barn kan få det eller ha ont i huvudet??

pssssssst...framöver ska vardagsrummet göra som....eftersom lite pengar snart rullar in....som för många andra svenskar. Håller på att titta efter tapeter nu. Vilken djungel. jaja....iallafall nåt kul att se fram emot i sommar. Iof ska väl köket göras helt klart innan nåt nytt projekt påbörjas, men men

1 kommentar:

Martina sa...

hej syster,
Gud vilka suddiga bilder i annonsen!
Men det var fint, tror inte jag sett nåt så modernt hus nörr om Gävle ;)

Barn kan ha migrän, pappa sa att du hade det sen du var baby.
HOppas inte att Alfie har det.

Snart ses vi, wihoooo
kram kram