lördag 17 mars 2012

Vår och 15000........

Nu har mina lökar börjat ta sig i rabatten. Snön smälter och smälter för varje dag. Kommer nog inte vara någon snö kvar till påsk om det fortsätter såhär. Väntar med spänning hur det blev i rabatten, kommer inte ihåg hur jag satte ned allt. Eftersom vintern inte va lika kall som förra året borde alla lökar ha klarat sig iallafall.  

Nu till 15000....det är tyvärr inte i svenska kronor men nästan lika bra. Jag har haft 15000 läsare av min blogg sen starten när vi flyttade hit (1,5 år sedan). Antalet ökar och ökar för varje dag...i tittar alltså. Så kul att det finns folk som vill läsa det jag ventilerar och lägger ut.

Har svårt att komma ihåg hur köket jag sitter i såg ut från början (man blir så lätt "hemmablind"). På fotot har vi rivit ned det gamla och börjat måla vitt. När vi byggde nytt kök ändrade vi inget i själva köksplaneringen med rör eller avlopp, vi tyckte om det som det va med utsikt över fjället när man står och diskar. Det skulle bli alldeles för dyrt och ta för lång tid att göra om allt. Vi är i alla fall nöjda, även fast det såklart är lister och småfix kvar. Jag har börjat fundera på hur vi ska bygga in kyl och frys. Tänkte mig en kokboks-hylla och vinhylla bredvid på sidorna. Ovanför vet jag inte än hur jag vill ha det. 

Nu ska jag kånka upp månbordet och måla det medans stora skrutt är ute på gården med farfar och pappa. Såklart med Annie Sloan chalk paint, då behöver man inte tänka på torktid eller stänk överallt. Snabbt och lätt ska det va! Nu somnade miniskrutt precis oxo..perfa!

Tjingeling!

1 kommentar:

LyckligaPraliner sa...

Men vad? Börjar lökarna ta sig i rabatten! Jag trodde ni hade vinter lika länge som vi. Vi har massor av snö inga rabatter och lökar så långt ögat når. Brukar inte vara tidigare än så här hos oss ändå. Nu har det varit plusgrader här och då är det ändå bara mars. Men vi har ändå någon meter snö kvar.

Ann-Louise