måndag 16 september 2013

Glatt överraskad- Dermalex repair Eksem


I torsdags damp paketet med testkrämen från Dermalex ned i brevlådan, plus ett mail i inkorgen där det fanns information om krämen och dess ingredienser.
Läste på och blev glad, plus lite förvånad över hur bra det lät och började fundera på varför vi inte har blivit erbjudna nån liknande av Bvc innan. Har det inte funnits på marknaden eller är dagens sjukvård kass? Jag gissar på den sistnämnda....tråkigt nog.

Nu har vi smörjt 1-2 gånger per dag sen i fredags. Egentligen skall vi smörja 2-3 gånger, efter bad eller tvätt av det utsatta området. Men den som har en 3-åring vet hur envisa och trotsiga dessa barn kan vara. Så det har inte varit det lättaste att övertala Alfons att jag ska få smörja hans ben och armar. Han frågar VARFÖR på allt man säger...*tålamod tålamod*.

Det som förvånar mig är hur bra resultat det har blivit...REDAN!
Huden är mycket mjukare och inte alls så sträv och knottrig som innan. Knottrorna är kvar men det är en klar FÖRBÄTTRING ....och det redan!  *GLAD*

Nu kommer jag vara envis och ska smörja Alfons varje dag, vad han än säger ( läs: skriker/ gnäller).

Ni kan följa allas kommentarer ( vi är 300st som är testpiloter) på facebook under Dermalex repair:blogg.


****************************************************************************

Ny vecka och måndag

Denna vecka innehåller: 
Andra träffen på KOMET kursen.
Fotografering på dagis... och de har tur nog bytt bort Sjärnstudio, mot Fovea.se.
Mora besök på fredag och beställa Pass till vintersemestern, plus storhandling.
Liten släktträff i Venjan på lördag med hyrning av simhall och bowlinghall.

Gissar att denna vecka kommer svischa förbi i rasande fart.

Hur ser er vecka ut?

Ps. Vilken ålder brukar barn börja ha fritidsaktiviteter efter dagis/skola? Som vi känner nu, så har Alfons inte ork till nåt efter en hel dag på dagis. ds2 kommentarer:

Martina sa...

Gud vad bra att krämen funkar. Tummen upp på det.

Åh foton, sånt vill jag gärna ha på båda om det är båda som ska fottas, kan betala för mitt om det behövs.

Nu har ju inte jag några barn men de flesta på jobbets barn har nog aktiviteter från ca 5-6års åldern.
Men man kan väl göra som man vill och som sagt orkar.

Min vecka ser ut som alltid, träning mån-torsd på fredag kommer ju mostrana så jags ska möta dom istan sen är det helg och då ska vi hitta på nåt kul med dom.

kram på er

Anonym sa...

Toppen att krämen fungerar, hoppas att du får köpa den sedan om du behöver! Hos oss börjar du med aktiviteter för barn tidigast 3 år! Om du inte går på baby/ mamma grupp. Noah o Elsa började med slalom,simning och dans vid 3 år, men som sagt, de beror nog på tiden som föräldrarna har och när aktiviteten är. Och självklar vad kommunen erbjuder för barn sporter. Sedan gäller de son förälder att puzzla ihopp hela veckan! Hos oss är de fullbokat ......:) vi fortsätter som förra året, Taekwondoo, fäktning och dans. Plus att barnen har engelska kurs också........ de gäller ju också att få in lite lugn o ro också......slappar dagar..... De är svårt när man har flera barn o de vill olika. Kram till er o hoppas ni hittar något rolig sport aktivitet att börja på. Kram från Grasse