tisdag 17 september 2013

Verkligheten/ tapetsera om dockhus.Ja, det ser inte alltid ( läs typ aldrig) städat ut i barnens rum. Detta är verkligheten.
Leksaker överallt, utspritt och blandat. Lego, bilar, mjukisdjur, småpryttlar. Ja, you name it. Även fast vi har bra förvaring, så ligger det leksaker överallt. Städar där inne varje dag, men ibland orkar man bara inte.

Detta dockhus är mitt gamla, som jag har tänkt "tapetsera" om inuti. Har dock inte fått till motivationen och pysselsuget. För om jag gör nånting vill jag bli klar på en gång. Orkar inte vänta! Har lite påtänkta tapeter, men inte till alla rum. Nån som har tips , dela gärna med er!

Ha en underbar dag !

2 kommentarer:

Frida - Vita Villan sa...

Ja det var lite lyxigt att få vara utan barnen, men åå så jag längtade efter dem! Försöker även vi att äta mer ekologiskt och tänka på vad vi köper. Försöker plastbanta och allt det där. Läste om någon sida som jag tror hette varautanfara.se där det står vad de flesta produkter innehåller. En app man kan ladda ner och snabbt gå in o kika på när man står i butiken och vet vad som var bra och inte. =)

Roligt och pyssla med ett dockhus! Fråga på en färgaffär, om det finns i närheten och du kan få en gammal tapetkatalog. På färgaffärerna här i närheten brukar det alltid ha ett gäng med kataloger som jag brukar få bläddra igenom om ta hem de bästa. =)Då lär du kunna hitta många olika fina tapeter. =)

Ha en bra kväll!

Fröken ia sa...

Eftersom det är så små väggar krävs det små mönster. Antingen köper du fina mönstrade papper på en pappershandel eller så får du gå och ta prover på olika bra tapeter i en välsorterad tapetaffär. Då kostar det inget att ordna med och variationen kan bli stor.

Kram fia