måndag 8 oktober 2012

Årets första Julis hemklickad.....


Jag har lääänge gått och suktat efter detta namntåg till barnen. Både fint och lärorikt på samma gång. Nu slog jag till och klickade hem det från www.zillstar.se
Får se om jag kan hålla mig till Julafton innan jag packar upp det hihi. Nä...det ska jag inte...det ska slås in i 2 fina paket åt mina två gofisar. Nu heter då inte mina två gofisar Melvin båda två haha. Utan ett Alfons-tåg och ett My Vera-tåg är beställt.
En av nackdelarna med att döpa sitt barn till My....det innehåller bara två bokstäver.....så hon fick sitt andra namn med i tåget också.
Jag och Mats satt och pratade hur vi skulle göra med Julisarna i år och en sak kom vi överrens om iaf. Barnen behöver möbler. 
Vad har ni andra i era barns rum? Mer än en säng? Möjligtvis klädförvaring i form av garderob eller byrå. Men sen då?
Vi har två (superbajsbrunfula enligt mig) fåtöljer och 2 "IKEA-lack" bord i Alfons rum, där han bygger med sitt lego mm. 
I My´s rum finns det inte så mycket kul än. Skötbordet och gäst bäddsoffan tar upp mest plats. Sen har hon fått den vita bänken med tillhörande bord från Alfons rum. Hyllan på väggen som jag visat i tidigare inlägg, sen är det inte så mycket kul mer. Bara massa skrot som vi inte vet vart vi ska ställa. Båda barnen har rätt stora rum, ca 14 kvm var, så mycket får plats, men man vill ju ha det snyggt också.

...to be continued kan man säga...

2 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Ja det är så fina de där tågen och My Vera blir ju jättefint. Gulligt :)

Oj möbler..ja..Hade vi haft råd att prioritera det nu hade de helt klart fått lite finare möbler. Det är inte så illa nu men de har inga nya möbler. Nog för att jag gillar 50-70 talet men vissa saker skulle fått stanna kvar i 70-talet helt klart :))

Kram Ann-Louise

Winter to be... sa...

Om vi hade så stort rum till Hjärtat skulle jag satsat på en ganska stor förvaringsmöbel som jag kunde använda som rumsavdelare... På så sätt kan man göra en mysig lugn sovhörna och sedan ha ett inspirerande, roligt lekutrymme. De båda hör ju lixom inte riktigt ihop. I förvaringsmöbeln skulle jag ha boxar till leksakerna. På så sätt blir det ett mindre rörigt intryck och det är lättare att hålla ordning på saker. Speciellt om man märker upp boxarna på något sätt. I övrigt är väl ett bord för att rita, pyssla, bygga lego och dyl. alldeles utmärkt. En mysig kudd/bokhörna för läsning och mys skulle jag också klämma in. Nu har vi dock inte så stort rum åt vår lilla men drömma kan man ju alltid...hihi.
Ha det gott!
/Hanna