tisdag 30 oktober 2012

Vattkoppor


Inget foto på vattkopporna, iallafall inte än...får se om jag vågar lägga ut det senare. 
På fotot har Alfons skalat en clementin helt själv och håller på att räkna klyftorna. Han har blivit så duktig på att räkna. Kan lätt räkna till 10 helt själv. Mamma är sååå stolt!

Igår hittade jag EN vattkoppa på Alfons rygg. Idag när jag kom hem från jobbet, och efter lite tjatande fick jag titta under tröjan. Galet hur de kan föröka sig på en dag. Nu har han massor på hela ryggen och rumpan och ljumskarna Stackaren  Han kliar lite, men eftersom jag jobbar hela dagarna vet jag ju inte hur mycket han kliar i smyg. 

Nu ligger båda gofisarna och sover, Alfons somnade som en stock efter jag läst "Petter och hans 4 getter" My somnade precis efter lite välling. Nu passar jag på att blogga och titta runt efter lite Julisar. Fast jag ska hoppa ner i sängen jag med strax...är såååååååååååååååååååååååååååååå trött efter dålig sömn i flera nätter.

Dagens fråga!!

Ni som handlar mycket på nätet till barn. 
Vilken är det bästa web butiken att shoppa ifrån?
Bra fraktkostnader, snabb leverans..bra sortiment, och bra priser är väl det jag tycker är viktigt.

Vi är i funderingarna hur vi skall göra med julisarna i år. Ska vi åka nånstans över dagen (Borlänge eller Gävle) och shoppa allt, eller ska vi handla på nätet i lugn och ro.
Några saker är redan hemklickade på nätet...men massor återstår.

Psssssssssssstttttttt...har även klickat hem en Fars dag present till Mats på nätet...hoppas bara den dyker upp innan Fars dag.
5 kommentarer:

Vita villan sa...

Väldig sällan jag köper leksaker o dylikt på nätet. Mest för att jag vill klämma och känna men även för att det känns lättare att lämna tillbaka/byta/reklamera i en butik.
Hos oss köper vi inte så mycket julklappar så det är ganska så snabbt avklarat, speciellt om man vet vad som önskas.

Hoppas det inte blir mer vattkoppor nu! Potatismjöl är det bästa om det kliar. :-)

Frida

Anonym sa...

Ååå har ni fått vattkoppor nu !!! Tog de två veckor??? Inge skoj alls men sedan är de över !!! Noah var 3 när han fick de o elsa var ca 7 mån , de var jobbig de första dagarna... Lycka till kram på er. Krya på dig kotten hoppas de inte är allt för jobbigt för dig. Puss från faster

Martina sa...

Åhhh finaste bästaste Alfons, duktig kille!!
Skal, räkna och inte klia!!
10poängare!!

Pussa honom och My från moster.

Anonym sa...

Jag har handlat på Hiko.se och tycker at de är bra. lekmer har bra saker men trög sida för mig som bor i skogen så där kan jag inte handla.
Linnea

Liza sa...

Usch för vattkoppor men skönt att ha dom avklarade!

Mina spegelglas gick på 250:- men då var det tre till fönstret o ett större till en vanlig spegel!
Jag ringde till vårt lokala snickeri som håller på med fönster o dörrar m.m!

Ha det bra!

Kram Liza