lördag 13 oktober 2012

Enkel kycklingmiddagJag har saknat att laga och fota mat nu när jag jobbar och får maten serverad när ja kommer hem. Idag blev det äntligen dags att fixa och dona nåt gott och sen fota och äta såklart.
Kyckling ( har börjar köpa färsk istället för fryst eftersom den frysta är fylls med massa vatten eller saltlaketjafs) purjolök och lite paprika fick fräsas och sen blandas med kycklingfond, soya och cream cheese vitlök och örter. Till det serverades pastasnäckor och en tomat och feta sallad med hemodlad basilika..mums!


psssssssssssst......har precis haft (oväntat)besök av några jobbarkompisar till både mig och Mats och vi bokade in en helkväll med Pumpa skärning och taco middag. En av killarna som va med är nämligen från USA och han vet exakt hur man ska göra på Halloween. Ska bli riktigt skoj!3 kommentarer:

Sofi sa...

Hej!

Detta ser ju fantastiskt gott ut så jag snor receptet:)

Ha en fin kväll!

Kram Sofi

LyckligaPraliner sa...

Men oj vilka snygga foton du tagit!!! Och maten ser verkligt god ut också :)

Kram Ann-Louise

Anonym sa...

Mmmmmm. Smaskigt gott :) Vi gör pumpor varje halloween. De blir så fint med ljus i :). Sedan kan du göra jätte god soppa på pumpa!!! Vi sparade kärnorna o planterade i trädgårds landet. Gissa vad vi har nu ???? Massor med pumpor !!! Ha ha ha. Kram från Linda