tisdag 20 november 2012

Från mini-skrutts rum


Här har spegeln jag målat hamnat. Ovanför en hallmöbel som fortfarande saknar handtag till lådorna. Det är så annorlunda mått på hålen, så jag får snart spackla igen dem för att hitta nya handtag som ska passa.

Lilla natt-lampa-kaninen är från butiken lilla tussilago och coola sneakers från U.S.A.


Här får jag gömma alla mina inredningstidningar så länge.

Stegen som egentligen är till luckan upp till vinden har fått bli rosa. Varför ha en ful brun furu stege stå och skräpa lixom....när den kan bli rosa!

Bäddsoffan, som är ett nödvändigt ont hemma hos oss. Långväga gäster måste ju ha nånstans att sova. Tills jag får 4000:- över och kan köpa den där underbara dagbädden från ikea hihi.
Kudden även den från lilla tussilago. Cup cake ställ från Clas ohlsson och underbaraste-hemknåpade-korsstygns-kudden-home-made-by syster yster.

Nog första gången jag visar foton från My´s lilla flickrum. Iof inte så litet. Runt 16 kvm stort. Dock med 2 olika tapeter. Tror förra ägaren fick slut på tapet när de kom till fjärde väggen för den som sitter där är grå och trist. Jag har suttit och spånat på nån fin och rolig tapet i helgen, men det är sååååå svårt att välja. Märket Intrade hade många fina, alldeles för många att välja mellan. 
Får visa dem i ett annat inlägg.

3 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Vilket fint och charmigt rum!! Skorna var ju ur söta.

Det är inte min mage på bilden. Inget syskon på väg här än så länge :) Det är min bästa vän som väntar smått. Det var hennes mage jag klappa på.

Vad händer hos er en tisdag som denna?
Vi har inga planer alls. Lillen är förkyld så det blir lugnt. En sväng till affären är ett måste för kylen ekar tom. Det får bli när sambon kommit hem.

Ha en fin dag!! Kram

Jenny sa...

Hej,
Fint rum My har fått!
Jag har tips på handtag till byrån som jag har sett på bloggar. Ett tips är att trä kulor/pälor på ett tjokt snöre. Ett annat tips är att sätta ditt tjokt läderband (finns i olika färger). Då kan du bestämma vilka mått själv :)

Ha det bra/Jenny

Winter to be... sa...

Härligt att få se lite barnrumsbilder nu när jag själv är i gång och inreder ett. Tyvärr är Hjärtats rum inte så stort så ganska fort blir det fullt. Så "kul" det är att fundera på hur de som bott tidigare tänkte när de gjort vissa lösningar... Ibland kan man bli smått tokig på vissa saker men smaken är ju som baken. Kanske tänkte dina, fondvägg på tvärtomvis...hihi.
Hoppas du har en fin dag!
//Hanna