fredag 13 september 2013

Vit choklad pannacotta i små konserveringsburkar



Jag tycker det är så roligt och fint att servera maträtter i nåt som folk inte förväntar sig att få maten serverad i. Precis som i konserveringsburkar, som blivit så populärt nu. Jag hittade dessa små söta burkarna i en katalog, och va bara tvungen att beställa dem. 
Serverade vit choklad pannacotta med hallonsås och nyplockade blåbär i dem, till efterrätt i helgen när vi hade besök. Mycket gott! 

Apropå blåbär, så är dem gigantiska nu och väldigt goda. Kanske ska ut i skogen i helgen och plocka lite till, även fast jag har rätt så mycket i frysen redan. Det är ju så fint och skönt i skogen just nu. Myggfritt och behaglig temperatur. Barnen älskar ju att vara ute och då kan man utnyttja tillfället att göra nånting "nyttigt" samtidigt. 

Vad ska ni göra i helgen vänner?

2 kommentarer:

Martina sa...

Sånt där fint får jag aldrig när jag är uppe hos er ;)

Fina burkar,kan du ju lägga in din goda gurka i sen också! som jag gärna vill ha av hihi

Du kommer aldrig tro vad jag ska göra på söndag så du får se på instagram haha

puss&kram

C@tth@s ... FOTO och design sa...

Ser väldigt aptitligt ut. Men var hittade du burkarna?