tisdag 24 januari 2012

Hjälpreda?


Vår lille son är nog allt nicke nyfiken. Han ska va med på allt jag gör och hjälpa till. Här ser ni honom med hissgardin banden till köksgardinen. Helt plötsligt stod han bara där och log och ville visa upp hur fin han va. Godingen!

Tyvärr har inte banden kommit upp än. Jag är i valet å kvalet om vad för gardiner jag skall byta till i köket. Vill köpa nytt tyg och sy nya till alla tre fönstren, men inte hittat nåt tyg som ropat: "MALIIIIIIIIIIN" än. hihi
Får se om jag lyckas få med stora skrutt till storsta´n Borlänge i helgen. Jag är på supershopping humör, och vill hinna med det innan miniskrutt kommer till världen. Plus att vi behöver (ja man behöver verkligen massa söta små bebisgrejer, fast man redan har massor hemma) spjälsängskydd mm. Sen har Rusta tydligen massa fina saker just nu som jag vill klämma och titta på. 
I-landsproblem utan dess like. Det tär lite på shoppingnerven att bo där vi gör ibland. Dock sparar jag pengar på att inte bo där det finns massa affärer med bra att ha saker. Här i "byn" finns det bara Ica, Konsum, Systembolaget, massa sportshopar och 2 inredningsbutiker som jag redan har tröttnat på eftersom de aldrig får in nåt nytt till skapligt pris. 

pssssss...nu ska jag leka lite med min nya Nokia Lumia 800...hämtade ut den idag och har haft den på laddning. sen jag kom hem. En nojja jag fortfarande har, är att jag måste ladda den fullt innan jag får börja pilla. Så är det med alla teknikprylar jag köper. 

Trevlig kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

ââââââ^vad söt han ÄR!!!!!!!!!!!

ser lika go ut som dina semlor...hi hi hi hi

ha en bra dag,och lycka till med nya mobilen, alltid lika skoj!!
kram kram frân la FRANCE