torsdag 12 januari 2012

Tiden går alldeles för fort

Gissa vad denna herrn smaskar på?!


Jo denna fina tårta, som även vad supergod. 


Eftersom Alfons fyller år på självaste nyårsafton blir det lite svårt med ett riktigt födelsedagskalas. När ska man kunna ha det?  Plus att han känns lite liten fortfarande för att bjuda hem kompisar. Så vi lyxade till det med en köpetårta från favoritkafet/ begeriet: Mora Kaffestuga. 
När Alfons fyllde 1 åe hade vi lite mindre firande hemma hos oss, i år va vi bortbjudna till Alfons Farmor och bonus farfar. En riktigt trevlig kväll med mycket god mat.....tack Bosse!!
Det blev inga bra foton på när Alfons blåser ut ljusen, för han är nämligen alldeles för bra på det så vi hann inte med. Han har ju övat sen han fyllde  1....han tycker det är såååå roligt att blåsa ut ljus som vi tänder. 

Imorgon går jag in i v 35 och det börjar bli tungt att jobba på i samma takt som innan. Det enda målet jag har är att gå över 37 veckor, för då får vi åka till Norge och föda på Elverum BB. Jag måste nog dra ned lite på tempot på jobbet, men det är lite svårt när man har medarbetare som inte är så snabba. På det sättet märks det tydligt att jag är en stockholmare från början. Inga lugna takter...det är inte min grej. Jag gillar tempo och när det händer saker. Om det är för lugnt åker jag hellre hem än är kvar på jobbet...kanske inte det bästa alltid haha. Lön måste man ju tjäna in, den kommer inte gratis...även fast vissa verkar tro det....suck =)

2 kommentarer:

Martina sa...

ÅÅhhhh den tårtan åg extremt god ut!
MUMS!
Kul att du ringde igår även fast vi bara hann prata en stund :)
Jess hälsade tillbaka.

Puss och kram

Lisa.L sa...

Den tårtan ser sååååå god ut :D ja d börjar bli så himla TUNGT att gå och bära på =/ så jag skulle gärna åka in NU ;P
Ja det går ju även att häfta hönsnät på dom och göra en anslagstavla, och sätta fast saker på den med sånna mini klädnypor..kram