tisdag 21 augusti 2012

6 månader


jaha....så va My 6 månader enligt Semper och Nestlé. Vi har fått "prova på paket" för välling och lite smått och gott med info. Rabatt kuponger kom det också med i Semper paketet. Får se hur vi gör med dem. Jag hade ju tänkt att vi skulle laga egna pureér, men snart är det Mats som kommer va hemma och  han får väl göra som han vill. Jag kan ju bara hoppas han gör nån egen mat...förutom köttbullar eller korv och makaroner hahaha.
Den fina buketten med blommor kom älsklingen hem med i lördags, perfekta färger samlade. Ska visa er lite senare vad jag fick för ryck och hittade på med dessa skönheter.
Om ni undrar över strumporna på fotot, så är det en av varje...My är i den fasen att de åker av hela tiden. Nu är massa strumpor på vift...fick höra att det tydligen är mode o att ha två olikfärgade strumpor på sig...tur är väl det när alla försvinner. My blir inne i modevärlden innan hon själv vet om det =)


Även fast jag inte skriver det så ofta, så blir jag väldigt glad över de kommentarer jag får. Ni förgyller min dag.... bara av att jag vet att nån läser det svammel jag skriver. Fortsätt gärna kommentera...det behöver egentligen bara vara ett Hej...mer kräver jag inte...skulle vara så kul att se vilka det egentligen är som läser. Vissa vet jag ju redan...familjemedlemmar och några släktingar. Ni övriga...vilka är ni? ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har väl visat M hur babycooker fungerar ????? Han klarar nog de väldigt bra ska du se...... (Säger Lena ). Jag älskar läsa din blogg, du skriver roligt och bra tipps :))) stora kramar från oss i Frankrike