söndag 5 augusti 2012

Sötaste tjejen i världen


...............det är vår My det! Nu 5 månader och 5 dagar gammal. Hon är med på allt som händer och sitter själv i matstolen nu utan kuddar som stöd. Har börjat äta lite gröt på morgnarna och igår fick hon prova hemgjord palsternackspuré för första gången. Den va ingen stor hit, men det slank ned lite iaf.
Här på fotot sitter hon i gåstolen, som är en favvo. Hon har börjat "hoppa" sig bakåt och snurrar hej vilt på snurrskallran  (den mellan hennes händer på fotot).
Största nyheten är dessa:
 De 2 första tänderna!! 
Den till hennes vänster kom upp först, tätt ikapp kom den andra bredvid. Nu är de lika stora. Fotot togs för ca en vecka sedan, så nu har de kommit upp halvvägs ungefär.
Hon har blivit en stadig liten tjej. Gått upp över ett kilo på 4 veckor och vuxit nästan 6 cm. Storleken 62 sa bara "poff", så va den för liten. 
Jag har "bara" 4 veckor kvar av mammaledigheten denna gång, och tiden kommer säkert svischa förbi. Måste passa på att njuta för fullt nu. Får se om bloggen blir lidande framöver. Nytt jobb med nya utmaningar hägrar, ska bli sååå kul!

Det va allt för denna gång.

pssssssttttttt..............snart är speceri-hyllan klar, ska bara målas och sättas upp...sen får ni se hur fint det blev ;)


Inga kommentarer: