I fredags hade vi gäster, inga mindre än svärfar Johan och hans Brilla. Brilla stod för den underbara Gösen som hon fiskat själv i somras. Det är verkligen som Herr Moberg säger och förespråkar...med bra råvaror och utan tjafs blir det godast. En enkel rätt där fisken fick åka in i ugnen på plåt med smör och ströbröd på, salt och kryddpeppar va det enda som satte smaken. Den bara smälte i munnen. Johan gjorde godaste såsen av creme fraice, rivet citronskal och fiskbuljong. Sen bara kokt potatis till och citronklyftor. ENkelt med ack så superdupergott.
//Malin
Psssssssss....en av de saker jag minns väl från restaurangskolan är att citronklyftor skall se ut som på fotot, med bortskurna ändor och toppar. Då är det a´la carte ;)
1 kommentar:
mums vad d ser gott ut :D och skåpet vart jätte fint vitt ! kram
Skicka en kommentar