torsdag 21 juni 2012

Kesoplättar


Härliga frasiga kesoplättar

1,5 dl keso
2 ägg
1 msk pofiber eller annat lågkolhydratmjöl, ena dagen använde jag mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 krm bakpulver
1 krm vaniljpulver

Blanda och mixa alla ingredienserna med stavmixer och låt svälla medans du väntar på att stekpannan ska bli varm. Stek i ekologiskt kokosfett eller smör. Beror på hur nyttig du vill vara ;)
Servera med det du gillar. Nu är det perfekt säsong för färska jordgubbar, annars är det supergott med hallon. Ta det du har hemma helt enkelt.
Njut!

pssssst.........som vanligt har jag letat upp receptet på nätet och modifierat det till mitt eget. 


1 kommentar:

Martina sa...

Ser jätte gott ut systerdodi
Måste jag pröva nån dag.
hur många plättar blir det av det där receptet?
Kan man ha det i matlåda?

puss och kram