onsdag 20 juni 2012

Min nya kärlek......Jag hade ju lovat er att visa foto på nytillskottet i familjen, men tyvärr hade vi strömavbrott igår förmiddag. I och med de så började jag dona med annat här hemma och det blev helt enkelt inte av att fota och blogga mer igår. Idag däremot får ni se min nya älskling....dock materiell sådan....mina 2 små skruttar kommer alltid vara mina största kärlekar i livet....den tredje stora me för den delen ;)

Detta är alltså mitt nya tradera fynd, gissa om jag blev glad när jag vann budgivningen....( note to myself:....inte bra att sitta hemma själv regniga dagar och fastna vid tradera).
Runt 1000lappen billigare än i butik, och kapslar är redan beställda. Lite kul att välja och få beslutsångest ( som jag alltid får när ja ska välja mellan olika saker) varje gång jag ska göra mig en kopp. Lillskrutt gillar den oxo, eftersom det är en maskin som låter....döhhhhhhhhh  *otippat?... nej*  haha. Han vet redan hur man gör, läskigt hur snabbt han lär sig saker nu.


Idag skiner solen mellan varven och värmen har stigit...skönt det för jag har sovit med one piecen i 2 nätter nu. Kanske får vi sol på midsommar...vad tror ni??

............nu dricka go-kaffe....snart byta blöja på miniskrutt...........o shit....note to myself 2....glöm inte ställa om klockan efter strömavbrott!!!!!!!!!!!!! 


tjooooooooooo!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Martina sa...

Wihoooooo kaffemaskin kaffemaskin kaffemaskin!!
Kul att du gillade det så passa att ni köpte en själva, ni kommer inte ångra er.
Du får hojta till om jag ska via Nespresso innan jag kommer upp till er. :)


massa pussar och kramar.

Sofi sa...

Så mycket gott kaffe du kan få nu! Jag skulle också få beslutsångest!;)

Jag tror på sol till Midsommar!
Vad ska ni göra då förresten?

Kram Sofi