söndag 3 juni 2012

Mitt nya liv-Viktresan


Denna helg har jag börjat mitt nya liv med träning. Började igår med två olika pass ( T-ball och rock´n roll fitness) och idag va jag på Yoga. Kan erkänna att det är riktigt skönt att komma igång, sist jag tränade regelbundet va när jag jobbade på Willy´s 2002-2005. Jag får räkna träningen som "egentid" och bry mig om mig själv lite grann. Mitt i småbarnslivet, men det är ett måste. Som ni ser på mina mått är de väldigt skeva. Vikten ligger på 69kg och jag vill gå ned minst 10kg....... here we go!

Får se hur det blir med kosten, försöker äta nyttigare men såklart slinker en och annan fika ned i magen. Nu till sommaren blir det lättare att äta mer grillat och grönt mycket nyttiga bär och dricka mycket vatten. 

Pssssssssssst..............Nu ska jag gosa med lillsnutten Alfons..han har blivit sjuk och vi funderar på om det är halsfluss eller bara ont i halsen. Hela förmiddagen har han vägrat öppna munnen. Nu efter att fått i honom Alvedon ( 38.3 graders feber) blev han lite pigg och fick i sig lite dricka och salta chips. Inte världens nyttigaste men behövligt.

2 kommentarer:

Sofi sa...

Hej!
Det ska bli kul att följa din viktresa!

Tror vi har ganska lika mått. Jag har börjat träna för några veckor sedan, innan dess hade jag ett uppehåll på ca ett år vilket resulterade i ca +8 kilo:(
En sockerfri månad är jag också uppe i (en vecka kvar:) så vi får se vad som händer med kroppen framöver:)
Jag satsar på löpträning just nu. Oj nu har jag babblat på länge:) Ska som sagt bli kul att följa din resa!
Heja heja!
Kram Sofi

vitadrömmarobusigabarn sa...

Tack så himla mycke för din fina hälsning!
Vilken härlig blogg du har
kul att hitta hit
Ha en jättefin dag
Kramar Tina