torsdag 21 juni 2012

Dagens tips.


Tänkte ge er ett bra tips när ni gör sallad och använder rödlök.
För att slippa få löken så stark så den tar överhand av de andra grönsakerna så kan ni göra si-så-här:
Skiva den och lägg den i en skål med iskallt vatten i ca 10-15 minuter.
Sen är det bara att ha den i önskad sallad och ni kommer garanterat känna skillnaden.....mycket godare!

Lycka till!

2 kommentarer:

Winter to be... sa...

Aha vilket bra tips! Omän vi är som några riktiga lökar båda två, jag och min kära sambo. Han värst, kan äta lök som en annan äter äpplen, eller iallafall nästan...hihi. Ska ändå prova tipset nästa gång lökarna åker fram=) Kul förresten att du ändrat din header, tjusig så nånting! Härlig midsommar önskar jag dig!
//Hanna

Sofi sa...

Tack för tipset och receptet på kesoplättarna!
Midsommar firar vi tillsammans med vänner, dans runt midsommarstången, chokladhjul (ja, inte jag då) och grillning. På Midsommardagen åker vi och träffar släkten, tittar på karnevalståg och umgås:) Jag är väldigt familjekär så jag gillar verkligen sånt här!:)

Hoppas du haft en bra dag!?

Trevlig Midsommar!

Kram Sofi