lördag 9 juni 2012

LCHF Pizza


Igår provade jag att göra pizza med lchf botten. 
Helt okej faktiskt. Oftast känner man ju ingen direkt smak av degen iaf. Det är ju toppingen som är det viktiga.
För en plåt som på bilden använde jag:

2 msk fiberhusk
4 ägg
nästan 1 dl vispgrädde
100g parmesanost
1 tsk salt

Jag förgräddade botten i 10 minuter på 175 graders vanlig ugn. Ångrar att jag inte körde varmluft istället. Kanterna va det som va godast så gör botten så tunn som möjligt.

pssssssssst...när jag bakar/lagar saker tittar jag runt på recept på nätet men modifierar dem lite till mina egna. Ursprungsreceptet är från Åses blogg, där det finns massa fina recept om man vill prova.


1 kommentar:

Sofi sa...

Å så gott det ser ut!
Kör du LCHF fullt ut?
Jag har inte vågat pröva det, kan minska ner på kolhydrater men jag vill inte ta bort det helt och hållet:)
Fin vinst du fått!:)

Ha det gott!

Kram Sofi