fredag 5 augusti 2011

Äntligen fredag!

Äntligen fredag...orden kan inte sägas för många gånger hihi. Jag är ledig helg!! Det va år och dar sen jag va ledig en hel helg , speciellt tillsammans med älsklingen och skrutt. Vi ska bara ha familjemys och umgås, plus att vi blir bjudna på middag hos bästaste Bosse och Lena (svärmor och bonussvärfar). Riktig myshelg alltså!

Vad ska alla söta bloggläsare göra i helgen då?

Får se om jag hinner/kommer ihåg att fota lite så ni får se på vara pågående projekt. Jag har helt glömt av att fota allt vi gör på sista tiden. Kan ha en viss anledning hihi.....minns att jag skyllde på en sak sist jag glömde saker och tappade saker hela tiden..nån som kan gissa vad jag menar??
Ni som vet får inte kommentera!!
Nog första gången jag säger att ni INTE får kommentera...taskig jag är va? Jag som älskar kommentarer.

Kommentera på ni bara *ler*

Jag är inne i nån sorts tröttdimma idag, sovit alldeles för lite 2 dygn i rad nu. Sötskrutten Alfons sover dåligt och vaknar mitt i natten och vill inte somna om. Tror det är mardrömmar som spökar.

Ha en underbar fredag!!

5 kommentarer:

Linda sa...

Hej Hej Malin, jo jag vet exact vad du menar!! kan ju kanske vara bra ibland att glömma vissa saker...och att ha nâgot att skylla pâ...ha ha ha jag tycker du är super duktig och en kanon tjej som orkar och fixar och donar pâ gârden..jobbar alldeles för mycket och tar hand om Kotten och din älskling!!!!! du är ensuper mamma!!!!!!
jobbigt att inte fâ den sömn man behöver,vet de med....jag är alltid uppe om nätterna och springer och alltid trött...hoppas mardrömmarna försvinner snart..!! vâran helg blir lugn, bara vila och bada,Pappa Lolo jobbar massor de har ju köpt den nya butiken i Nice nu!!!!!! sâ nu har de 3 !! de Är Festival Jasmine i Grasse,sâ vi kanske gâr och tittar pâ lite fyverkerier och en stor blomsterparad!!! Du skulle älska den!!!!! kram pâ er hela familjen,försÖk att vila lite i helgen om du kan....!!!! hälsa Mamma och Bosse, Vi saknar er massor,barnen älskade Sälen !!!Pussa pâ bästa Alfons frân mig

Pernilla sa...

Aha! :)

LyckligaPraliner ♥ sa...

Ja jag tror definitivt att du är gravid!hihi ;) Trevlig helg! :)

Martina sa...

Hej syster,

Jag ska på utflykt till Trosa med The Crew, sen hoppas jag på att börja måla på bordet.
Har ju köpt förg nu, ska se om det behövs spacklas, tror inte det. Är ju chrmigt och så ska det ju va lite "slitet" hihi Tycker vi var riktigt duktiga med sågandet! :)

Saknar dig och Alfons så det gör ont!
Love You! Puss och Kram

Noa sa...

Har du varit iväg till öst om hamrarna och plockat några hjortron än?